Leden

EVEN VOORSTELLEN …

Ohoh1 aka Dennis Geurts

Tot voor kort de enige man in het midden van OhOh7. De mening heerst dat hij een beetje jaloers is nu dat niet meer het geval is. DE man wekelijks op de LOM tijdens het prinsenspeuren. Belt de kandidaten en zorgt dat de microfoons goed staan, is stil maar let goed op welke kandidaat zich verspreekt.
Geeft de voorkeur aan Trojka (ROZE) boven Dropshot (ZWART).

 

OhOh2 aka Annemarie Gijsberts

Een van de drijvende krachten achter OhOh7 en ‘aangever’ wekelijks op de LOM in de spannende weken voordat de prins uitkomt. Zorgt altijd voor de drank, maar wil deze wel eerst even keuren. Gaat voor de Dropshot!

 

OhOh3 aka Patricia Verhoeven

Weet al maanden voordat het werkelijk begint wie de nieuwe prins wordt en verandert zo ongeveer wekelijks van mening. Gaat ook op pad zonder de rest van OhOh7 en ziet altijd verdachte situaties en mensen. Vindt Trojka een doktersdrankje en gaat voor de Dropshot.

OhOh4 aka Joris Daanen

Onze nieuwste aanwinst. Voormalig stagiaire maar nadat hijOhOh7 in 2016 aan de winst heeft geholpen, hebben de leden van OhOh7 hem op hun knieën gesmeekt of hij het zevental weer compleet wil maken. Moet nog even wennen aan zijn rol, maar gaat voor de winst en voor Trojka…. of Dropshot? Twijfelaartje!

OhOh5 aka Anja de Klein

De andere drijvende kracht achter OhOh7 en onofficiële voorzitter van de club. Voert het woord op tv tijdens de LOM-uitzendingen en zet de filmpjes op facebook in elkaar. Is er bijna altijd bij, maar wel altijd te laat. Gaat vaak gekleed in het zwart (ook buiten OhOh7) maar gaat voor het roze drankje, de Trojka.

OhOh6 aka Anke Duffhues

De mater familias van OhOh7, oftewel gewoon de oudste van het stel. Of ze ook de wijste is, is nog maar de vraag… Gaat onverbeterlijk als een van de laatsten naar huis en heeft daarna altijd spijt. Gaat keihard voor de Dropshot en vindt Trojka niet te pruimen.

OhOh7 aka Kayleigh Crommentuijn

Ons enfant terrible, is blond en wil dat weten ook! Weet vaak de juiste dingen te zeggen maar soms ook niet. Wordt als voormalig mol binnen OhOh7 niet altijd vertrouwd. Maakt het goed door haar fanatisme. Gaat zoals het de jongste betaamd voor het roze drankje, de Trojka.