OhOh7

Wat doet OhOh7?

OhOh7, de opvolgers van de vroegere Cv De Jagers die, na elf jaar, te kennen hadden gegeven te gaan stoppen met het speuren naar de prins van het Bokkenriek. Sinds 2013 is het de taak van OhOh7 om het speuren naar de prins levendig te houden onder de St-Hubertse bevolking!

Elk jaar rond september giert de adrenaline weer door onze aders, het nieuwe prinsenpaar is bijna bekend bij de prinsencommissie. Aan ons de taak om er, samen met de rest van St-Hubert, achter te komen wie dit nieuwe prinsenpaar is!
Wij proberen de prinsencommissie een stap voor te zijn en het prinsenpaar ontmaskerd te hebben voordat zij bekend worden gemaakt op het jaarlijkse Prinsenbal, rond 11 november.

Aan het begin van het speurseizoen krijgen we een lijst met genomineerde kandidaat prinsenparen. Naarmate de weken richting het Prinsenbal naderen krijgen we aanwijzingen van de prinsencommissie die slaan op het prinsenpaar van aankomend jaar. Dit kan op allerlei manieren, meestal cryptisch maar ook visuele aanwijzingen doen zich voor. En onderschat de prinsencommissie niet, want ook hun zetten ons soms compleet voor het blok.
Tijdens het speuren gaan we bij de kandidaat prinsenparen een borrel drinken en opzoek naar verborgen informatie. Dit gaat natuurlijk niet van zelf, OhOh7 heeft allerlei manieren om de kandidaat prinsenparen uit de tent te lokken. Op deze manier kunnen we dan een goed beeld schetsen over het doen en laten van deze kandidaat prinsenparen. Natuurlijk hopen we dat ze ondertussen per ongeluk belangrijke informatie loslaten die we goed kunnen gebruiken voor het ontmaskeren van het prinsenpaar. Hebben de kandidaat prinsenparen zelf een idee wie het wordt, of zijn ze het misschien toch zelf?

Na verloop van tijd hebben we hopelijk al enkele kandidaat prinsenparen door kunnen sturen naar de finale; het Prinsenbal rond 11 november! Hiervan kunnen we dan met zekerheid zeggen dat ze kans maken om het prinsenpaar van komend jaar te worden, tenminste daar gaan we vanuit.
Vanaf 3 weken voor het Prinsenbal zijn we zaterdags op bezoek bij de LOM voor de radio-uitzending van het Prinsenspeuren, in dit uur zoeken we contact met kandidaat prinsenparen die we nog verdenken. Tijdens deze uitzendingen zijn de kandidaten dan ook van harte welkom bij de OhOh7 caravan, maar let op want alles wat hier gezegd wordt, wordt gehoord door de gehaaide speurders van OhOh7.

Op de zaterdag van het Prinsenbal is de lijst met kandidaat prinsenparen uitgedund tot een kleine 5 kandidaten. Deze 5 zullen in een spannende strijd, tijdens het Prinsenbal, tegen elkaar spelen om uiteindelijk nog 2 kandidaat prinsenparen over te houden…

De vraag die dan nog luidt is: Wie van de 2 staat er om 23:11uur op het podium als het nieuwe prinsenpaar van aankomend carnavalsjaar?
En nog veel belangrijker: Is dat het prinsenpaar wat OhOh7 na hun lange speurtocht heeft aangegeven bij de prinsencommissie?

Dat gaan jullie zien en meemaken tijdens het Prinsenbal van het Bokkenriek, dus ben erbij en help OhOh7 van tevoren de goede richting in!

Wil je weten wie de leden van OhOh7 zijn? Klik hier!