5e aanwijzing prinsenpaar cv de Bokken

Er moeten een aantal prinsenparen afvallen in de komende weken. Hoewel zij het erg jammer vinden dat zij niet meer meedingen naar het prinsenschap zijn het Harrie en Anke die nu helaas afvallen.

Zij hebben er echt alles aan gedaan om erin te blijven en hebben ervan genoten om mee te spelen.
Het wordt steeds spannender. Zo spannend dat de prinsencommissie het te heet onder de voeten werd dat zij zelf gaan bepalen wie eraf moeten gaan vallen. Zou OhOh7 zo dicht bij het nieuwe prinsenpaar zitten? OhOh7 tast volledig in het duister. Wat gebeurt er toch allemaal?

Er moeten nog 3 prinsenparen afvallen in de komende 2 weken naar het prinsenbal. De prinsencommissie heeft laten weten dat zij deze week nog met 2 prinsenparen komen die helaas af moeten vallen. Wie dat zijn hoort u binnenkort.
Hebt u ze nog in beeld? De aanwijzingen?
1. Ze doen het best goed
2. Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken
3. Hij laat zich graag omringen door vrouwen
4. Zij liet zich graag omringen door mannen

En afgelopen weekend is er weer een nieuwe aanwijzing gekomen voor het prinsenpaar:
Hij blijft altijd tot het laatst.
Weet u het nog? Deze 5e aanwijzing maakt het voor OhOh7 niet makkelijker. Zij dachten van dit wordt een eitje maar dat eitje laat zich nog niet pellen.

En als klap op de vuurpijl ook nog een aanwijzing voor de nar:
Ik zie er goed uit.
De eerste aanwijzing was: Carnaval in de bokkenstal.
Denkt u dat u het weet? Help OhOh7 en stuur uw vermoedens in. Deze week zullen er nog 2 prinsenparen afvallen dus houdt de media goed in de gaten en zorg dat u het weet om OhOh7 te ondersteunen.