Verdachte vlaggetjes te vinden in Sint Hubert!

Jahoor! OhOh 7 heeft weer toegeslagen!

De oplettende Sint Hubertenaar heeft het waarschijnlijk al gezien. Bij verschillende voordeuren zijn vlaggetjes te vinden! Natuurlijk zijn dit niet zomaar vlaggetjes maar betekenen deze iets. Zie je bij vrienden, familie, bekenden of onbekenden inwoners van Sint Hubert een van onderstaand vlaggetje hangen? Dan houd dit in dat een of een aantal inwoners van dit huishouden als verdachte gezien wordt door OhOh7! Dus hier woont dan waarschijnlijk een potentieel Prinsenpaar of Boerenpaar, maar er kan ook een potentiële Nar aanwezig zijn. Houdt iedereen dan dus extra goed in de gaten en TIP ons als je meer weet!

Deze informatie kunnen we dan weer goed gebruiken in een van onze live uitzendingen op 28 oktober, 4 november en 11 november! Deze zullen vanaf 14:00uur te bekijken zijn op live.prinsenspeuren.nl.

Nieuwe leden bij OhOh7!
Zoals de meeste weten, bestond OhOh7 nog maar uit 6 leden… Natuurlijk kunnen we niet met te weinig leden blijven. Sinds afgelopen week zijn er weer 2 nieuwe leden bij OhOh7 aangesloten, bekijk hieronder wie dat zijn!

Ook is er nog een 3e aanwijzing voor het Prinsenpaar bekend, namelijk:
Aanwijzing 3: Hij bevindt zich graag tussen de dames

Nieuwsgierig naar de foto’s van de “Verdachte vlaggetjes avond!” Deze zijn hier te bekijken!

Verder kan er natuurlijk nog steeds gestemd worden!
Prinsenpaar en Nar en ook voor het Boerenpaar!